Brf Skogsfåglarna, Sälen

     
Stugornas läge i Sälen

Orren och Tjädern heter våra stugbyar belägna ca 400 m väster om Högfjällshotellet i nära anslutning till vägen Sälen - Rörbäcksnäs.

Stugorna ligger på en sydsluttning och är byggda så att samliga har altanen i solläge. Liftar till och från Högfjällshotellets skidanläggning finns inom bekvämt avstånd.

Stugorna har hög standard
Brf Skogsfåglarna har 20 timmerstugor vid Storfjället i Sälen och kan erbjuda andelar för endast den vecka som du vill vistas i fjällen

Du är alltså inte tvingad att få flera veckor "på köpet" som du ändå inte utnyttjar.

Stugorna som byggdes 1976-77 är av allra högsta kvalitet och i största utsträckning byggda i timmer. Finns i tre olika utföranden.

Boytan är ca 80 kvm, varav ett vardagsrum på 28 kvm. Sovavdelningen består av ett sovrum med två bäddar och tre garderober samt två sovhytter med vardera två bäddar och två garderober. Bastu, dusch och toalettrum samt separat WC med rikligt toalettutrymme. Köket är välutrustat med elspis, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Bardisk mot vardagsrummets matplats.

Inredning och möblering är utförd i rustik stil, glas, porslin och erforderlig köksrustning ingår, dessutom finns färg-TV med kanalutbud från Com Hem.

Elvärme, luftvärmepump och varmvattenberedare samt öppen spis är standard.

Säsong året runt
Som vintersportort är Sälen välkänd. Snökanoner ger nu möjligheter att åka skidor redan i november.

Sälen har också stor attraktionskraft under sommaren och hösten.

Kanoting i Västerdalsälven, fiske i giftfria vatten, golf och fjällvandringar. Här finns gott om hjortron, lingon, blåbär och svamp. Dalarna är ett turistlandskap med många sevärdheter.